Zuiverheid leren

Een van de belangrijkste taken van de eigenaar van de hond is de opleiding en leren van de juiste gedrag. Dit omvat ook het verzorgen van de netheid. Wat zijn een aantal veel voorkomende fouten gemaakt door de eigenaren? Wat pup moet in staat zijn om vanaf jonge leeftijd?

Basis regels

Als je puppy moeite heeft behoud van een goede hygiƫne en het invullen moeten we en systematisch, evenals gezond verstand verrijken. Een hond kan leren omgaan met hun behoeften uitsluitend thuis, bv. Voor kranten of gewoon buiten. Hoe doe je kiest hangt af van ons. Pup moet onmiddellijk na het opstaan, spelen, of het eten van een maaltijd en voor het slapen gaan repareren.

In een situatie waarin een hond graag verbergt in het huis of appartement en om te gaan met hun behoeften, moeten we uiterst waakzaam en alert te zijn, waar het doet. Dan kunnen we de geur dempers voeding te gebruiken. Belangrijk ze bevatten ammonia.

Op heterdaad betrapt

Wanneer gevangen onze puppy op het omgaan met hun behoeften op een verboden plek die we hand hit op de muur, klappen, gooien we een blik van geluid of keten. Sequentieel verplaatsen van de hond op de juiste plaats. Wanneer zal de correctie moet trots op te zijn.
In een situatie waar we nerveus wil de situatie te halen nooit verslaan hond steken zijn snuit in de mest, of schreeuwen tegen hem. Het bestendigt alleen slecht gedrag en slecht voor de psyche van het dier.
Om deze problemen in de toekomst te voorkomen moet een vaste uren lopen vast te stellen, zelfs in het weekend. Dan zal de hond te wachten voor een wandeling, en alleen als het niet doet wat hem toebehoort.

Uit te gaan naar het werk - en hoe zit het met de hond?

Als u werkt en bent u niet bij het appartement ongeveer 8-9 uur, enige uitweg is uit te gaan met de hond in de ochtend, maar ook spelen met hem, evenals direct na het werk. Als we meer tijd in beslag werk moeten wij zorgen voor iemand die met onze hond uitgaat tijdens de dag.

Puppy eet uitwerpselen

Het is onbekend waarom de honden eten uitwerpselen. Dit is een veelvoorkomend probleem veroorzaakt waarschijnlijk door te goed voer of karma van lage kwaliteit voer. Om dit te voorkomen, kunt u een middel van spuiten kopen, die puppy aan dergelijk gedrag zou ontmoedigen.

 Naar toilet gaan waar het niet mag

Als hij problemen heeft met het doen op de juiste plaats moeten wij eerst beginnen met de krant en later leer je hond zijn toilet buiten te doen. U kunt ook heel wat tijd door te brengen in de plaats waar de hond geplast - honden zeer zelden willen spelen op een plek waar hij behandeld door.

We kunnen ook kennismaken met een situatie waarin de hond niet wil regelen zijn behoeften buiten huis. Dit kan het gevolg zijn van milieu nieuwsgierigheid, of angst. In deze situatie, wees geduldig, en voor elke vestiging buiten trakteert uw hond.

De jonge hond voordat hij leert hoe  goed het gebruik van toilet te maken kan ons leiden tot veel zorgen en problemen. Je moet toegeeflijk naar hem toe zijn. We moesten ook zelf te leren, nu moeten we hem helpen.