Meest voorkomende onderwijsfouten

Hondenbezitters beginnen steeds vroeger met de opvoeding van uw hond tot na afloop van het eerste jaar van het leven. De houders van de honden die zeggen dat ze problemen met het brengen van honden hebben vaak zien het probleem in zichzelf niet, en daar ligt vaak het grootste probleem.
Puppies leren heel snel en zijn slim, dus profiteren van al onze fouten om hun te bereiken. Hieronder vindt u de meest herhaalde onderwijsfouten.

 1. Sleep vodden, touw, enz.
  Dit is een van de meest populaire spelen bij de hond. Maar het is niet goed. Waardoor uw hond te leren om het te winnen, met een snauw en een sleepboot brengt succes, vooral als het is leuk om mensen. Het zal elke dag worden gebruikt. Toen we wilden hem om onze kleren te scheuren, of de mond te doorboren zal ook denken dat het leuk is.
 2. Het doorgang geven aan de trap
  We moeten niet geven ontlopen de hond op de trap. De hond meestal met haar hoofd gedraaid naar de eigenaar wacht totdat hij boven van de trap komt. Op deze manier geven we de hond te begrijpen dat we zwakker zijn, vooral als we gaan met gebogen hoofd en zonder oogcontact met de hond.
 3. Het verlaten van het appartement
  Verlaten van huis, de hond wil ook wil ons te begrijpen dat hij is de leider van "de kudde". Daarom, als we hem in staat stellen om eerst uit te gaan voor ons en voor het eerst binnenkwamen geven we signalen dat hij de baas is, omdat de leider van de kudde verlaat de site en eerste komt het.
 4. Liggend in de overgang
  Onder natuurlijke omstandigheden in de kudde hond, zien hun leider zou moeten naar beneden te komen van de weg. Als we toestaan dat onze hond te gaan liggen in het gangpad of in de deur voelt hij zich als de leider van de groep. Daarom is elke keer dat de hond moet letten en hem niet toe om dergelijke liegen.

5.Niet verwennen van bevlieging van een hond

De hond is niet de meester van het huis. Vaak echter, hun gedrag syntax ons te doen, om zich te gedragen als dat. Bv. Als hij komt en duwtjes aan hem te strelen. De hond moet worden gestreken als ze wil, niet wanneer de hond van de conclusies.