Spelen met een puupy

Een kleine pup heeft een grote behoefte aan fysieke activiteit. Daarom nog naar zijn kans te spelen. Wel moet de puppy verantwoordelijk plezier leren om niet onze waardevolle dingen vernietigen of ons niet gebeten.
Onderwijs hond zal ons vergen veel inspanning en geduld. Honden zijn heel slim, zoals beagles, schnauzers, tekkels detecteren of onze elke truc. Hoe om te spelen met de hond, die is rozrabiakiem? Wat niet het spel te bijten?

Principes

Tijdens het spel moeten worden nageleefd een specifieke regels. Eerste hond haken de eigenaar of een ander lid van het huishouden is bereid om met hem te spelen. Dit gedrag getuigt over iets anders. De hond op deze manier wil ook zijn eigen positie in de "kudde" laten zien om ons te begrijpen dat, hoewel het is klein en dus als een gevolg van zijn gedrag te doen wat hij wil.

In een situatie waarin de pup ons bijten, zo niet gesmoord reagujmy het. De hond gedraagt zich op deze manier wil dat we zwaaien met hun armen en benen. Want het is de grootste lol als de eigenaar mach benen en armen, boos. Dergelijk gedrag, maar in de ogen van de hond toont zwakte van karakter en een hond wordt de gids "kudde". Als dit gebeurt en de hond zal beginnen te heersen in uw huis kan een hoop ellende opvoeding op oudere leeftijd veroorzaken.

Hoe met een puupy te spelen?

Sta niet toe dat de pup om op te kauwen. In dergelijke situaties, moet u uw hond rustig, vaste stem te kalmeren, of neem het op je handen en wacht tot hij kalmeert;
U kunt ook de pup te vangen bij de kraag en plaats hem op het commando "ZIT". Dan is de hond moet kalmeren. Dan zult u wilt blijven spelen. De hond begrijpt dan dat hij niet hier de leiding en moet aanpassen.
Het is niet voor het plezier gebruik van alledaagse voorwerpen. De hond zal dan in staat zijn om te herkennen wanneer hij speelt, en wanneer niet, en kan onze kostbare dingen verpesten.

Einde van het spelen

In elke fase van plezier dat de eigenaar moet laten zien dat hij de baas is. Fun moet niet eindigen op verzoek van de eigenaar, niet de hond. Als de hond voldoende geamuseerd en het veroorzaken van al de moeite, toen compleet plezier stevig en consequent.
Puppy dergelijk gedrag moet worden geleerd uit de kindertijd. Op oudere leeftijd, omdat we ernstige problemen met het leren van de hond gehoorzaamheid hebben.