Samenvatting

We kunnen niet toestaan dat hond slaapt waar hij wilt, en anderen mogen niet slapen op zijn plek.
Honden zijn niet dom, zelfs zeer slim. Daarom, als we gaven zelf te gaan naar het hoofd moet geleidelijk de positie thuis te verminderen. Deze eigenaar heeft een leider, die de hond vergeleken met de volgorde en niet vice versa. Als je zijn om fouten te maken moeten ze op te lossen.

 

Hekel aan de band

Vaak kleine honden houden niet om aan de leiband te lopen. Ze zijn bang voor haar, haar visie, heeft zich niet laten haar te dragen. Wat te doen in zo'n geval? Het is de schuld van de hond of de eigenaar?

Kiezen van een band

Belangrijk in dit geval een geschikte keuze van een band. Er zijn verschillende soorten van de lijn. Automatische lijnen lijken specifieke geluid tijdens het op- en afwikkelen, en met zijn te blokkeren. Deze hond aangelijnd kan ook niet worden vergeten door de hond, omdat het dier non-stop voelt gespannen band. Sommige honden vinden het niet erg, anderen niet leuk en zal niet wilt uitvoeren aan de lijn te zijn. Het gebeurt ook dat een lijn valt op de grond, plastic  luid gerommel van de aarde. Honden zullen ook niet op een lijn achter een grote en dikke kraag, die niet comfortabel is voor de pup te lopen.

Oplossing

In het geval van een onwil om te leiden, mag situatie niet oplossen met schreeuw of met agressie. Dit zal de stress en agressie in een hond ontstaan. Je moet een nieuwe lijn kopen. Het moet dun, leer of gemaakt van zachte materialen voor een kleine hond. Achteraf maak oefeningen die kleine huisdier zal aanmoedigen om te lopen op de nieuwe lijn.

Oefeningen

Oefeningen kunnen uitgevoerd worden zowel op een wandeling als thuis. Als we willen oefeningen voeren  moet u kiezen voor gelijk gebied zonder begroeiing, rotsen, enz.  Dan heb je om te spelen met een hond, langzaam en voorzichtig verlagen van de lijn op de grond, het spelen op. Dan verhogen we het en verander de plaats. Zo'n verandering moet op loopafstand uitgevoerd worden ongeveer 3 keer per een wandeling.

Het huis van huisdier kan worden overgehaald om te leiden door delicatessen. Rond gesprijd band op de vloer, bij voorkeur in een cirkel, plaatsen we lekkernijen. Dan roepen we de hond, alsof er niets was gebeurd. Toen hij naderde de riem en eet al het lekkers hebben we een groot succes. Zo niet - Dwingen een hond om iets te doen. Laten we doen alsof dat de vloer van een riem om de hond zelf voerde de oefening heeft. Het is de moeite waard te herhalen elke dag of om de twee dagen.

Onthouden!!!

Honden van grote rassen  moeten niet aan de automatische lijn lopen. Door honden in deze groep leren ze ongehoorzaamheid, omdat de eigenaar heeft een beperkte reikwijdte om controle over hen uit te oefenen. Honden moeten onder een dikke, stevige band lopen.
Hond mogen niet worden gedwongen tot wandelingen onderhalsband en riem, die ze niet graag hebben. Lopen aan de leiband leren wij de hond  van een kleine puppy, in een leuke en geleidelijk aan de hond werden alleen geassocieerd met iets aangenaam.