Ongehoorzame hond - Oorzaken

Aan het begin van ons avontuur van het temmen van de hond hebben we geen kleine problemen met het onderwijs en gehoorzaamheid hond. Zefl maken we onbewust vaak fouten in hun opvoeding.
In veel gevallen de eigenaren reageren niet meteen aan opkomende problemen. Zij bepalen dat deze manier om te begrijpen dat de hond verloopt eigenaar en bestendigen ongewenst gedrag. Door wat de hond luistert naar ons minder. We moeten ze die 'geregeerd' blijkt - anders zal je niet naar onze commando's en commando's te luisteren.

 

Een paar tips over hondopleiding

Wanneer u begint uw geduld te verliezen - naar je kijken. Wat je hond leert, hangt in zeer grote mate af van ons.
Blijf kalm - als onze hond iets te vernietigen, te vestigen op de verkeerde plaats niet nerveus te zijn. Het leren van nieuwe gedrag kost tijd en consistentie in actie, evenals de afstand.

Geweldloosheid - in geen geval kunt u schreeuwen tegen de hond, schreeuwen en hem te verslaan. Dit zal contraproductief zijn.
Meer beweging - een grote hoeveelheid slechte gedrag van de hond vanwege de onvervulde behoeften van de beweging. Vooral honden vergen veel van het beweging, en wanneer hij de energie om objecten rond het huis uit te laden hadden.
Belonen voor iets - een hond moet worden beloond voor goed gedrag, evenals oefeningen of opdrachten. Geven lekkernijen zonder de verplichting om de hond die snack is niet een beloning, maar iets dat hij verdient te leren.

Vereisen dog - liggend in de gang het blokkeren van de huishouding van de weg - zeg hem te bewegen, bij het springen op de gasten - niet laat hem dat doen. Dit gedrag leert de hond wat hij wel en niet kan.
Veel oefeningen - ten minste eenmaal per dag moet oefenen met de gehoorzaamheid van de hond. De hond houdt om te werken en iets te doen, maken hem zelfs plezier en is beter dan verveling. Bovendien is de uitoefening van gehoorzaamheid kalmeert, vooral die nerveuze honden, en dragen de toegevoegde vertrouwen.
Laat uw hond niet op te offeren te veel tijd – aaiende hond, die we niet kunnen loskomen van de handen is van mening dat het zou we bezweken aan het, en het moet andersom zijn. Je moet toewijding reageren aandacht wanneer de hond is gehoorzaam, niet wanneer we een behoefte.

Wanneer de hond likt te veel - is het soms leuk en de presentatie van de liefde, maar sommige honden gebruiken dit gebaar om het tonen van de superioriteit van de eigenaar. Dan likken is te vaak en tegen onze wil. Dergelijk gedrag moet uw hond zo snel mogelijk in de veronderstelling aangelijnd en de afgifte van het commando te leren: ". Niet likken" Als de hond is gehoorzaam trok lijn en lof van de hond, maar alleen verbaal.
Overmatig blaffen - overmatig blaffen in verschillende situaties is een manier om onze aandacht te vestigen op zichzelf, of door middel van informatie van de hond heeft plezier als er iets gebeurt. Blaffen dat is ondraaglijk. Hoe het probleem op te lossen? Ik heb nooit huilen. Het deed vervolgens een korte training en oefeningen met gehoorzaamheid commando's. De hond zal in de war zijn. Herhaal dit elke keer, wanneer de hond wil iets op ons te dwingen met hun geblaf.