Bereid u zelf voor een hond

Het kopen van een hond is de eerste beslissing die we moeten maken. Zodra we zullen gelukkig zijn de eigenaren zijn verplicht om hem te voorzien van een zeer goede omgeving door onze kant om te leven, dus je zult winkelen nodig. Wat moet worden opgenomen in de bruidsschat van de hond ??

 

Wandeling accessoires

Honden moeten natuurlijk uit te gaan voor wandelingen. Door het verstrekken van ons huisdier een goede dosis van het verkeer, zal onze hond gezond, maar ook gelukkig zijn. Tot verlaten voor een wandeling, natuurlijk, zullen we voldoende lijn nodig heeft, is het het beste als ze waren sterk, tape, of automatisch. Leiband, natuurlijk, je een kraag nodig. Er moet worden gemaakt van leer of een sterk, duurzaam materiaal. Smalle kragen graven in de nek van de hond - de kraag moet voldoende breedte in verhouding tot de grootte hebben. Een alternatief kan zijn beugels.

Op de wandelingen moet u ook  een low-calorie lekernijen hebben, waarin om uw hond te belonen voor goed gedrag, of taken, die resistent zijn tegen mechanische schade moet worden, bretels in de auto geknipt om te zitten, waar we een auto reed in een afgelegen plek, of eventueel fluiten op de hond. Indien tijdens wandelingen en outdoor-activiteiten die we van plan zijn opleiding die dressuur moet een touw te dragen aan de opleiding.

Hygiene accessoires

Elk ras vereist een goede verzorging. Daarom is het nofig om een verzorgingsproducten voor een hond te kopen, die zijn verkrijgbaar bij een dierenwinkel: stokken en vloeistof voor het reinigen van oren, tandenborstel en speciale tandpasta, shampoo verzorging voor de hondenhaar, borstel, kammen, dikke kam. Het moet zorgen voor het uiterlijk van de hond te nemen, vooral als u van plan bent om te rijden met een hond voor tentoonstellingen.