Alles wat je moet weten over het ras “beagle”

Beagle is een prachtige hond uit het Verenigd Koninkrijk - sociale, liefhebbende beweging. Voor het kopen van een hond,  probeert om meer informatie over het ras te krijgen.

Uiterlijke kenmerken

Beagle - gemiddelde groote van een hond met voldoende sterke botten en schetste silhouet. Het heeft een groot hoofd, lange oren, korte nek. Voeten van deze honden worden in een rechte hoek met de honden was flexibeler. De staart is omhoog gebogen. Typisch drie-kleuren of twee kleuren coat. Het is niet erg grote hond, maar het is sterk en duurzaam.

Gedrag

Dit ras is zeer energiek, enthousiast om te spelen, thuis en buitenshuis. Het is een ideaal huisdier voor mensen die lichamelijk actief zijn. Zij zijn ook zeer intelligent, en daarom opgeleid van hen is heel moeilijk. Beagle leren –  moeten we consequent zijn in actie, om de hond gehoorzaamheid te leren.

Temperament

Beagle hond. Hij houdt van beweging, lopen, spelen, en is ook nieuwsgierig, extravert en eigenwijs. Het kan gebeuren dat de hond weg zal lopen van huis, of mengen, wanneer het ongehoorzaam en onhandelbaar race. Dit is niet een waakhond, zal de dief op heterdaad niet stoppen. Dit zijn honden die vriendelijk gezind  zijn met/tegen mensen.

Verzorging

Zorg van beagle is eenvoudig. De basis van zorg is borstelen, vooral wanneer de hond verandert van het haar. De verandering duurt een lange tijd, dus je moet bereid zijn voor de problemen met haar. Kammen met een groot deel van de vacht van de hond zal in de prullenbak en niet op het tapijt of de kleren.

Gezondheid

Beagle behoren tot het gezonde ras, maar ook de neiging om soms wat problemen. Dit ras is blootgesteld aan de erfenis van epilepsie, gevoelig voor de huid allergieën, ontsteking van de klier van het derde ooglid. Ze kunnen ook ziek worden en een zere keel of strottenhoofd.

Voedingssupplementen

Levensmiddelen moeten goed uitgebalanceerd en perfect voor honden van deze rassen zijn. Deze honden willen eten veel en vaak. Ze eten meestal alles, maar ze kunnen ook kieskeurig zijn. Door lichamelijke activiteit hond verzorgt ook zijn fysieke conditie. Dankzij en goede voeding hond zal gelukkig en gezond zijn.

Afstamming

Afstemming geeft ons de bevestiging van de oorsprong van de hond, ras, en de ouders van de pup. Dit document zal ons de garantie geven dat een hond gee hybride is en bevat informatie over uitgegeven beordelingen door expertises. Eventuele gebreken en onvolkomenheden van puppy zijn opgenomen in het Boek herziening van het nest.