Antwoord op deze vragen en ontdek of je klaar bent om een beagle te hebben

Heb ik genoeg tijd om de hond om zo veel behoefte te nemen?
Beagles zijn zeer gezellige en vriendelijke honden. Ze vereisen veel aandacht en tijd besteed. Onvoldoende zorg voor een huisdier maakt het gevoel van ongeliefd door wat kan leiden tot gedragsstoornissen.

 

Moet ik het vermogen om de juiste hoeveelheid van wandelen en beweging aan de hond te bieden?
Mensen bezig met carrière, zijn niet in staat om een hond bieden geschikte dosis van lichamelijke activiteit. Tenzij je fysiek actieve mensen die activiteiten in de buitenlucht te genieten zonder het uitkomen van de outdoor weersomstandigheden. De hond maakt niet uit wat het weer of de zon of de regen moet worden uitgevoerd naar hun behoefte aan fysieke activiteit te voldoen

Bn ik me bewust van het temperament van de hond en heb ik het geduld om een beagle te verhogen?
Beagles hebben hun eigen karakter. Deze rampen en zeer koppig. Om het huisdier voor een goede en gehoorzame hond te verhogen zal een veel energie gestoken. Je hebt vast, consequent te zijn, zouden niet worden gefascineerd door de hond en streven naar succes.

Bent u klaar voor financiële verliezen?

Puppies van elk ras zijn heel slim in verschillende voorwerpen te vernietigen. Beginnend met slippers, schoenen, kussens op de sofa's en meubels, en zelfs de vloeren en muren. De hond alleen na de leeftijd met een goede temmen leert wat is toegestaan en wat niet. Maar voordat dit kan schaden leren in een appartement / huis.

Het deert me niet overal op haar?

Dat de hond verliest haar is normaal. Voorafgaand aan de overname hond waard aan het begin te zien als we zijn allergisch voor het. Als dat gebeurd helaas moeten we besluiten een dier voor de gezondheid te hebben. Als je geen allergieën hebben een ander ding dat je moet het feit dat de hond raakt je, laat je haar op dat accepteren. Tapijten, kleding, alles in het haar.

Om te zorgen voor reinheid van tapijten gebruiken we vaak een speciaal punt van de stofzuiger, turbo, die ideaal verzamelt dierhaar van tapijten en platte oppervlakken. Het haar van je kleding zal weg zijn met behulp van speciale rollen tape.

Moet ik een hond hebben met een stamboom of zonder?

Honden met stamboom ondergaan passende onderzoeken, zelfs genetische ziekten hebben een gezondheids-boek en een garantie van de kweker dat de hond gezond is. Een hond zonder stamboom kan hebben verborgen genetische ziekten (zoals ieder dier ras), maar
Je leert over het tot jaren later.

Ben ik rijk genoeg om een hond te hebben?

Beagle, zoals elke hond is niet goedkoop te onderhouden. Bezoeken aan de dierenarts en medicatie in geval van ziekte kan erg duur zijn. Daarnaast is er een speciale karma en het heeft ook zijn prijs. Door de overname van een hond is het overwegen waard of we in staat zijn van de financiële middelen om de hond alles wat het nodig heeft te bieden.