Huisaanpassing voor hond

Bij aankoop van een nieuw familielid,meten zich ervan bewust zijn dat het nodig is om woningen aan te passen aan hun behoeften, niet omgekeerd. Bij het kopen van een hond moet door de introductie van een aantal wijzigingen in een appartement of huis worden gebracht,om het leven voor iedereen goed was.

Accommodatie

Met honden, vooral kleine, het is net als met kinderen. Het eerste wat je nodig hebt om het te doen voordat hond thuis komt is beveiligen van alle apparatuur van de ondergang. Deze items omvatten meestal schoenen, uitstekende draden, alle dingen die hangen. De taak kan innovatief worden benaderd: bukken om de groei van het dier en de vooruitzichten zien wat kan een aantrekkelijke leuk zijn voor de hond, en kan gevaarlijk zijn voor hem.

Waardevolle spullen

Spullen zoals kleren, boeken, cd's, gsm, alles moet onzichtbaar zijn voor uw kleine hond, dat wilt zeggen, wegsteken zodat niet beschikbaar zijn voor een hond.

 

Gevaarlijke producten

Soms is een klein moment voldoende om een ramp te worden. Vooral als je een thuis zo druk en nieuwsgierig huisdier heb als Beagle. Vanwege dit, moet elke schoonmaakproducten, baden, vaatwasmiddelen vloeistoffen, wasmiddelen en anderen die uw hond kan schadelijk zijn in de plaats zetten dat het voor hem moeilijk te bereiken is. De beste in opknoping hoge kast.

Een plek om te slapen

Elke hond moet een aangewezen plaats om te slapen krijgen, waar hij rustig kon een dutje tijdens de dag of slapen door de nacht te hebben. Dit kan een hondenbed, of een speciale kooi voor honden of groter vervoerbak zijn. Het is belangrijk dat de hond veilig voel en kon ontspannen zonder stress.

Plaats om te eten

De hond moet worden voorzien van een permanente bron van voedsel en schoon water. Het moet worden gelet op de juiste plaats om de mogelijkheid om de maaltijden zonder onnodige stressvolle situaties consumeren. Als we andere huisdieren naast beagle kom moeten worden geplaatst zodat geen van de dieren hadden geen toegang tot andere levensmiddelen. Het gebeurt vaak dat de dieren elkaar voedsel eten . Dit is niet wenselijk vanwege de unieke behoeften van elk dier en de frequentie van de maaltijden.

Onstspanning

Zoals eerder vermeld beagle honden vol energie en vreugde. Naast de reguliere wandelingen en outdoor-activiteiten moeten ze bieden ook entertainment in het appartement. Dit is waar je de meeste tijd door te brengen, als u in een blok wonen.
In dit verband is het de moeite waard om de hond speelgoed te kopen: het schrijven eenden of kippen om op te kauwen, botten of kauwt geschikt. U kunt ook Internet middelen te gebruiken en waar idee├źn voor nieuw speelgoed voor uw hond.