Voordat we beslissen over een hond

Het maken van een beslissing over het kopen van een hond is eenvoudig. Moeilijker is de verzorging van het dier. Dit vereist de eigenaar van een veel verantwoordelijkheid en de gevolgen in actie. Voordat u beslist op een hond, zeker om enkele stappen.

 

Vooraarden
Voor het kopen van een hond moet nadenken over een aantal belangrijke kwesties. Namelijk: als ons appartement / huis is een goede plek voor een hond? Zullen we genoeg tijd om te zorgen voor hem? Zijn onze andere dieren die ze in staat waren om vrienden te maken met hem? Zijn onze kinderen voldoende verantwoordelijk om te helpen bij de verzorging van een dier?

Allergie
De volgende stap is om te zien of we een allergie voor huidschilfers van dieren hebben. Om dit te doen, ga dan naar een allergoloog. De studie moet elk lid van het huishouden. Het gebeurt dat vanwege de ernstige allergie zoogdieren worden geschonken of verkocht aan anderen. In het geval van opsporing van gedetineerde allergie voor hondenhaar moeten afmelden voor het hebben van een dier in huis, want het kan leiden tot vele onaangename gezondheidsproblemen, of desensibilisatie gebruiken.

Vriendelijke omgeving
De omgeving waarin hij zal leven hond moet vriendelijke hond. De hond moet vrij zijn om te draaien in de open. Is het achter het huis, of in het park moet een plek waar wyszaleje en calorieën gegeten verbranden. Het is belangrijk dat deze plaatsen waren ver van de straat om de hond per ongeluk, bijvoorbeeld. Aportując niet aangereden door een auto.

Controleer uw woning

Kleine pups zijn onhandelbaar en rampen. Kunnen zich vaak schaden, iets zwaars te trekken op jezelf, branden op iets scherps, zoals bijten. Voor het oversteken van de drempel door een hond, appartement of huis moet je aanpassen aan een nieuw familielid.

Maak kennis met de ras

Elk ras van de hond is anders. Sommige zijn spontaan, anderen geven de voorkeur aan de rust en loungen op de bank. Sommigen moeten een grote dosis van het verkeer, dat de eigenaar van het offer meer tijd voor nodig, en sommige zijn genoeg dagelijkse wandelingen. De honden verschillen ook in temperament en karakter. Sommigen zullen moeten dressuur ondergaan, en anderen zullen niet nodig zijn. Sleutel tot het prille begin verwijzen naar de kenmerken van het ras, om slim en gehoorzame hond te verhogen.

Waar een puppy kopen?
Zodra we een besluiten om een hond te hebben, moeten we nadenken over hoe we het kunnen krijgen. Als we willen het bezit van een stamboom moeten we puppy kijken bij fokkers. Echter, op zoek naar een advies over de interessante cultuur; bezoek hem alvorens een aankoop, laten we zien al het papierwerk en documenten. Als je niet de zorg over het bezit van de rashond stamboom hoofd naar een nabijgelegen opvangcentrum of ga naar de basis voor de verzorging van de honden en hun adoptie. Misschien is dat waar we jammer hond die voor liefhebbende eigenaars wacht.