Paar woorden over Beagle

Voorafgaand aan de overname beagle moet weten zijn natuur en karakter. Wanneer de hond kruist de drempel van het appartement zal onze familielid met wie we besteden veel vreugdevolle momenten en jaren. Daarom is het de moeite waard om  jezelf en andere familieleden meer informatie te geven over deze race om toekomstige beroep, veel minder toewijding hond te vermijden.

Gezellige ras
Beagle is een erg gezellig ras. De hond heeft nauw contact met de mens te binden om het maken van een overeenkomst. Dit is een ras dat een grote kudde-instinct heeft. Hij vindt het heerlijk om in het bedrijf, kan niet alleen staan en blijven voor lange uren alleen in het appartement. Daarom, als je vaak niet thuis voor de lange uren dit ras is niet voor ons.

Het is ook racen actief en levend. Vermelde honden zijn honden, ze houden om te rennen en een lichamelijke activiteit. Het moet worden uitgevoerd op de open ruimte weg van de drukte. Het is merkwaardig en voortdurend op de vlucht - dat is zijn natuur. Beagle werken ook graag, maar ze zijn geen verdedigingshonden.

Opleiding
De training van dit ras is niet de makkelijkste van taken. Het heeft dus geen te hoge verwachtingen van de resultaten van de training. Deze honden zijn niet onmiddellijk te gehoorzamen als schapen honden. Voor alle naderen langzaam, in uw eigen tempo, zodat de eigenaar moet geduld en begrip in relatie tot het dier.

Beagles zijn intelligente honden en zeer scherpzinnig. Ze zullen al onze zwakheid om hun bereiken exploiteren. Als training niet succesvol is, overwegen wat je fout kunt doen, proberen om de hond te begrijpen. Wanneer zal het consistent en standvastig het bereiken van uw doel.

Verantwoordelijk zijn

Gezien van het beslissen om een hond onder het dak te nemen moet u verantwoordelijk zijn voor zijn gedrag op elke plaats: in het park, wandelen, enz. De schuld voor schade veroorzaakt door hond draagt ook zijn eigenaar. Voor sommige gedragingen van de hond gewoon niet worden toegestaan. Bijvoorbeeld: Sta niet toe dat de hond te benaderen, de aanpak van de andere honden als we niet weten of dit is welkom. Toen we lopen met de hond, zich niet verheffen tegen de eigenaars van kleinere rassen, en afdalen naar de zijkant, of de route te wijzigen. Iedereen het recht heeft om te lopen, kleine honden ook. Hond vin openbaare plaats moet aan de lijn worden gehouden. Dit voorkomt ongewenste ruzies met andere honden, minder vriendelijk georiƫnteerd.

Eigenaar van de hond moet andere hondenbezitters, hun rust en ruimte geven, en daarom onder verschillende incidenten in acht moet snel reageren. Dankzij deze hond zal leren om hun viervoetige vrienden te respecteren.

Opsomming van de vriendelijke beagle fokken honden zijn energiek, levendig, onhandelbaar. Als we ze trainen goed zal geweldig zijn metgezellen in het dagelijks leven en niet overbelasten ons veel problemen. Echter, training enige tijd duren, maar de effecten zijn onbetaalbaar.