Een tendens om alles te vernietigen bij beagle honden is een mythe?

Beagle honden staan bekend om hun spontaniteit, temperament en vasthoudendheid. Er zijn echter zeer vriendelijke honden, liefdevolle menselijk contact. Er zijn echter ook nog ander kenmerk: vernietig alles aan de weg staat. Is dit waar?

Beagle – loop hond

 

Beagle loophonden. Ze zijn slim, intelligent, volhardend. Ze hebben een tomeloze energie, en dus ze zijn niet graag alleen, en bovendien moeten ze elke dag minstens een uur tijd te besteden voor een wandeling. Het is daarom geen geschikt dier
voor drukke, non-time lichamelijke activiteit.

Verveling

Deze honden willen niet te vervelen. Wanneer het dier zich verveelt het begint te verzinnen van verschillende activiteiten, vooral als het jong is. Onze meubels, tapijten en andere voorwerpen die kunnen worden bespaard als de hond elke dag om hun behoefte aan oefening tegemoet. Als  uw hond de juiste dosis van lichamelijke activiteit krijgt, zal uw hond niet alleen blij, maar moe zijn en zal niet de kracht hebben om objecten die om hem heen te vernietigen. Het probleem van de aantasting en vernietiging van voorwerpen verdwijnen in beagle honden na de middelbare 2-3 jaar.

Leren om thuis alleen te blijven

Dit zijn items die beagle wens de leukste tijdens vervelen. Onder hen vinden we: schoenen, kleding, dekens, tapijten, artikelen van papier, kabels, kussens, banken, meubels, poten van een tafel of stoelen, rotan meubelen, hond bedden, dekens, speelgoed, bloemen, afstandsbedieningen, telefoons, rekenmachines, rugzakken, handtassen, cosmetica en vele anderen. Het is daarom de moeite waard voor het verlaten van het huis even ... .. opruimen.