Huisaccessoires voor honden

Als u van plan bent om een hond te hebben, heeft u nodig om een geschikte babyuitzet te bereiden. Het zou moeten zijn voorwerpen van dagelijks gebruik om te slapen, eten en besteden de vrije tijd actief. Laten we eens kijken naar welke accessoires moeten worden in de bruidsschat van de hond zijn.

Slaap accessoires

Een hond van het begin moet worden aangewezen van vaste plek om te slapen. Ze kunnen gemakkelijk regelen de invoering van den of rieten mand of matras. Het moet niet te duur zijn, zodat een kleine pup hem kan snel vernietigen. Een andere oplossing is om een speciale kooi te plaatsen voor de hond. We kunnen het ook gebruiken, wanneer we naar tentoonstellingen gaan met onze viervoeter. Het hol handige zachte deken of kussen zijn ook aangeraden. Belangrijk dat het kan worden gewassen.

Plaats om te eten

Natuurlijk, je hond moet ook schalen voor voedsel en water. Ideaal waren ze metallic, diep en geplaatst op rubber om de kom niet wegglijdt tijdens het eten door onze pup. Diepe kom is ook moeilijker te kantelen. Ze moeten goed worden afgestemd in om de grootte van de mond van de hond.

Speelgoed

De dierenwinkels zijn vool van speelgoed voor honden. Ze hebben het nodig om overtollige energie te ontladen, het ontwikkelen van hun mobiliteit en voor entertainment. Bij het selecteren van een stuk speelgoed, zorg dat gecertificeerd is of het veilig is voor de hond, hoe lang kan doorstaan met de hond, en of er kunnen sommige delen vallen.

De meest voorkomende speelgoed voor honden zijn rubberen wielen voor het bijten, bal, touw om de schijf slepen om activiteiten in de buitenlucht, piepende speeltjes om op te kauwen, kauwt en natuurlijke snacks.
Onder deze de meest aanbevolen worden gedrukt beenderen, magen, gedroogd rundvlees, gedroogde lever, longen waren, en anderen. Hierdoor zal de honden geen behoefte hebben om te kauwen van ndere dingen.

Hygiƫne

Voor het kopen van een hond zou moeten overwegen of  het geen probleem voor ons zal zijn om de hond stapels van gazons of trottoirs te verzamelen. Nest voor honden worden steeds meer en meer daardoor blijken gazons schoon te zijn.

Wat moeten wij vermijden?

Honden mogen niet worden toegediend aan kip botten. Ze zijn scherp en breken in scherpe stukjes die het spijsverteringsstelsel van de hond kunnen snijden. Puppies moeten zacht kauwt gebruiken. Niet toedienen aan honden kauwt-achtige schoenen of andere items die we gebruiken. Puppy bijtring zal niet te onderscheiden van de echte items en zou leiden ons veel schade.